Черноморец открива новата зала в Бургас


Черноморец открива новата зала в Бургас
Черноморец Бургас
19-09-2009 18:30 | Kompasbg.com

Новият комплекс, изцяло построен от БИЛЛА България в партньорство с Община- Бургас, ще бъде открит с баскетболен мач. В него ще участва мъжкият отбор на БК “Черноморец”, който от този сезон ще играе в елитната Национална баскетболна лига. Официално лентата на новото спортно съоръжение ще бъде прерязана в 17.30 часа на 23 септември, сряда. Всички присъстващи на събитието ще имат възможността да видят на терена новия състав на бургазлии, в който играят двамата американци Дуейн Мортън и Брус Браун, както и познатите им любимци капитанът Димитър Рошманов, Минчо Алексов, Емил Димов, Димитър Георгиев и др.
 
В комплекса в “Меден рудник” се съвместяват супермаркет и спортна зала с 4200 кв. м разгъната застроена площ. Залата е предназначена за тренировки на различни видове спортове. Това е първата спортна зала в града, строена през последните 25 години.

Вчера инспекция на залата направиха представители на БК “Черноморец”. Преди това председателят на клуба Димо Костов имаше среща с кмета Димитър Николов и зам.кмета Лорис Мануелян.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи