Спартак Плевен се реваншира на Балкан със същата разлика


Спартак Плевен се реваншира на Балкан със същата разлика
Тодоров срещу Радев (сн. spartak-basket.com)
19-09-2009 23:46 | Spartak-basket.com

Спартак Плевен победи Балкан в зала "Балканстрой" с 96-78 и зарадва президента на клуба Цветан Антов, който преди два дни имаше рожден ден. Днес пък рожден ден празнуваше плеймейкърът Владимир Маринов-Елвиса, който все още е контузен и изгледа мача край терена. 
 

В играната днес в Плевен контрола домакините от Спартак победиха Балкан със същата разлика - 18 точки, с която преди три дни загубиха в Ботевград. В отделните части резултатът бе 24-20, 27-15, 23-21, 21-21.
 

Спартак водеше през цялото време, като Балкан успя да излезе напред с 2 точки само веднъж през втората част. Спартак направи разликата 16 точки още на полувремето, а в началото на третата дръпна с над 20. Тогава в редиците на домакините настъпи отпускане и гостите се възползваха като намалиха пасива си до 9 точки. Тогава на терена се завърна Хрисимир Димитров и Спартак отново се мобилизира и бързо върна разликата от около 20 точки, която се запази и до самия край на срещата.
 

Двата отбора ще играят помежду си в 4-ия кръг от шампионата на 7 ноември, когато е първия им сблъсък в Ботевград. Следващата среща е в зала „Балканстрой” веднага след  Нова година на 9 януари.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи