Саша Димитриевич: Съветвам всички родители да пращат децата си да спортуват


Саша Димитриевич: Съветвам всички родители да пращат децата си да спортуват
Саша Димитриевич
27-09-2009 21:26 | Нели Главчева

Ръководителят на баскетболната школа Юниор Фруктал от Македония Саша Димитриевич призова всички родители да записват децата си да спортуват. Това се случи веднага след официалната церемония по закриването на първото издание на меджународния турнир за деца “БУБА Къп”, където неговият тим спечели златните медали.  
 
“Нашата цел е да съберем, колкото се може повече деца, които да се занимават със спорт. Главната ни цел са дечицата от 6 до 10 години и бих препоръчал на всички родители да пускат децата си да спортуват. Не е важно какъв спорт, въпреки че за мен баскетболът е най-хубавият”, заяви македонският специалист.

Той също изрази задоволството си от добрата организация на “БУБА Къп”. “Много сме доволни, че участвахме на този турнир, защото във всяко едно отношение организацията беше на много високо ниво и се надявам, че домакините ще направят турнира ежегоден”, каза още Саша Димитриевич.

Той изрази също така и надеждата си, че хората, които са присъствали на изнесената от него баскетболна лекция по време турнира са останали доволни от чутото. Както е известно, вчера ръководителят на Юниор Фруктал говори за селекцията и подбора на млади баскетболисти, както и за първите уроци в баскетбола за подрастващи. “Надявам се, че всички, които присъстваха на семинара са доволни. Ще бъда много щастлив, ако някой вземе моя идея. Това ще означава, че лекцията ми е била полезна”, завърши специалистът.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи