Виденов официално представен в Сърбия


Виденов официално представен в Сърбия
№8 за Виденов
29-09-2009 18:37

Филип Виденов бе представен официално като играч на Цървена Звезда. Днес в 13 часа местно време българинът заедно с още едно ново попълнение, Вук Радивоевич, позираха с екипа на сръбския отбор. Виденов взе любимия си номер 8 за новия сезон. Интересен факт е, че българинът ще бъде най-възрастния играч в отбора. Той е роден през 1980 година, а поне на този етап всички останали са по-млади от него.

Виденов няма да има и проблеми с комуникация, като каза и първите си думи на сръбски език: "Щастлив съм, че съм в отбора на Цървена звезда. Надявам се, че ще изиграем добри мачове през сезона и ще се борим за трофеи във всеки турнир, в който участваме. Познавам треньора Петрович отпреди и вярвам, че ще имаме добра година. С течение на времето ще ставаме по-добри".

Първите си мачове с екипа на Цървена Звезда, Виденов ще изиграе в Истанбул. Там белградският отбор ще участва на турнир, а първият мач ще е срещу Бешикташ в сряда. В групата са още гръцкият Панелиниос и домакините от Банвит. В турнирът участват още Ефес Пилзен, Унион Олимпия, Галатасарай и Терамо.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи