Уестърнът започна без преглед


Уестърнът започна без преглед
Филмът започна
30-09-2009 10:56 | Валентин Ангелов

Уестърнът винаги е имал притегателната сила на дивия запад, за някой това са героичните каубои, които сеят справедливост с дулото на пистолета си, а за други - това са индиански войни, които винаги ще носят духа на безграничната свобода и полъха на прериите. Тази година за зрителите, които ще гледат уестърна в нашия баскетбол, филмът стартира предварително. Нямаше типичния рекламен преглед преди него, а направо се започна с второ действие. Няма значение, че действието в истинските уестърни се развива основно през втората половина на XIX век, при нас получава тази сила с малко закъснение ...през XXI.
 
А че уестърнът ще бъде зрелищен, това е гарантирано при тези главни герои в мъжкия шампионат. Някои от тях си размениха стрели по оста Правец-София преди филмът да е почнал, а в един момент и каубой от Варна гръмна с пистолет във въздуха, за да ни напомни, че и тях ги има на картата на дивия запад. Той получи своя отговор набързо, но серията продължава с пълна сила. Имаме обаче главни герои, които все още не са се появили в този екшън. Колко би било хубаво това кино да бъде интересно и забавно за всички фенове на баскетбола, без да се стига до излишни, пълни със заряд действия извън него. Ако всичко е в нормите на добро поведение от страна на актьорите, току виж може скоро и в някоя класация за европейски оскар да влезем.
 
Баскетболът е толкова красива игра, че трябва всички ние да й се радваме. А мисля, че актьорите в мъжкия шампионат тази година са нелоши и филмът ще е наистина интересен. Краят му не е ясен, но на всички, отишли на кино това може би най-много им харесва – те не знаят какво ще се случи. Възможно е най-радостните зрители да бъдат варненци, софиянци или правчани, но плевенчани и самоковчани също се надяват техните герои да останат до края. Има доста зрители от Ботевград, Бургас и Ямбол, но те са заели по-задни места и чакат техните герои да влязат в роля, пък току виж изненадат с по-трайно присъствие.
 
Един специалист предрече, че първенството щяло да завърши след първия кръг. Но този път уестърна ще бъде далеч по-интересен от предния и гарантира много повече емоции на всички зрители до самия край. Нека само да е в нормални граници и куршумите и стрелите да остават на игрището, а не извън него. Феновете искат добър уестърн с доста екшън вместо телевизонната Перла, то е ясно на всички. И ако трябва в името на доброто на българския баскетбол всички да отидем на летището и да чакаме този прословут Mr. Hand-off и той да влезе в този уестърн, мисля никой няма да има против да го направим.

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи