Черно море с покана за турнира „Петър Майсторов” в Ямбол


Черно море с покана за турнира „Петър Майсторов” в Ямбол
Даниел Димитров
01-10-2009 12:07 | Позвънете новини

Наставникът на Черно море Даниел Димитров разкри пред "Позвънете Новини", че отборът му е получил покана за участие в турнира "Петър Майсторов". Надпреварата стартира в неделя, а в нея ще се пуснат още тимовете  на Левски и Ямбол. Все още не е ясен четвъртият отбор, който най-вероятно ще е чуждестранен.

"Трябва да ни изпратят програмата, кога точно са мачовете и кой ще бъде четвъртият отбор. Иначе вече сме се разбрали с Черноморец да играем контрола във Варна. Тази проверка ще ни е от голяма полза. След края на мача с бургазлии вече ще съм запознат с отборите, които ще играят през този сезон в шампионата. Успях да гледам Левски и Лукойл на турнира в Самоков. И двата тима разполагат с качествени чужденци, но това как ще се сработят си е тяхна работа. Сигурен съм, че настоящият шампионат ще е доста интересен", каза още Даниел Димитров.

Младият специалист разкри, че Ерик Уеб, Крум Дойчинов и Павел Веселовс вече почти са се аклиматизирали към тима. "Показват голямо старание. Хубавото обаче е, че не само те го правят, а и всички останали баскетболисти. След турнира в Македония видях къде са ни грешките в защита и нападение. Успяхме да ги изчистим, но съм сигурен, че и след турнира "Петър Майсторов" ще се видят нови. Ще имаме достатъчно време, за да изчистим и тях", завърши Даниел Димитров.
 

Баскетболистите на Черно море играят контрола с Черноморец в приятелски мач утре в зала "Христо Борисов" във Варна от 18.00 часа.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи