Момчетата на Шампион 2006 първи на турнир в Своге


Момчетата на Шампион 2006 първи на турнир в Своге
Шампион 2006 (14)
04-10-2009 11:17

Вчера в град Своге се състоя приятелски баскетболен туррнир за момчета, родени през 96/97 година.  Домакин на спортното мероприятие бе отборът на БК Спортист Своге. В турнира участваха отборите на “Шампион 2006”, “Славия”, “Сити Юнивърсити –Правец  и “Спортист Своге”.
       
В първите две срещи Шампион се наложи категорично над момчетата от Правец, а отборът на Славия загуби с минимална разлика от домакина Спортист Своге. Победителят в турнира бе определен в срещата между Спортист Своге и Шампион, в която момчетата на Шампион, водени от треньора Александър Алексиев, спечелиха при резултат 72-66.  Срещата бе много оспорвана, с добри изпълнения от страна на двата тима. Все пак с по-добра защита и отлични взаимодействия в атака, Шампион 2006 се наложи и спечели турнира. Във всички приятелски срещи,  изиграни от началото на сезона , момчетата на Шампион 2006 показаха зряла игра и израстване в спортн-техническите умения.
 
Домакините бяха осигурили много добри условия за участниците и гостите на турнира.
 
Всички отбори от школата на Шампион 2006 се подготвят усилено за началото на междуобластните първенства, които ще стартират по средата на месеца.

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи