Два вида абонаментни карти пусна БК Балкан


Два вида абонаментни карти пусна БК Балкан
Така изглеждат картите (сн. Botevgrad.com)
08-10-2009 14:25 | Botevgrad.com

Вече са готови абонаментните карти за домакинските мачове на баскетболния "Балкан". Те са два вида. Едната, която може да се нарече обикновена, обхваща всички домакински срещи на мъжкия отбор на Балкан - не само тези от Националната баскетболна лига, но и  за Купата на България и евентуалните контроли. Вместо да плащат всеки път билет от 3 лева, закупилите тези карти получават отстъпка от цената - цялата карта струва 38 лева. При закупуването на картата има и бонус - фланелка с цветовете на "Балкан".
 
Другият вид са т. нар. ВИП-карти. Те са за хора, които не само искат да гледат срещите на Балкан, но и да подпомогнат финансово клуба. Цената на тези карти е 200 лева . Като за разлика от обикновената карта нейните притежатели твърдо ще имат запазено място и то ще бъде на втория и третия ред на централната трибуна.


Двата вида карти могат да се закупят на две места - едното е в магазина на фирма Атлантис, намиращ се до входа на кино Форум. Другото е в спортната зала при изпълнителния директор на клуба Михаил Михайлов.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи