Владимир Николов-Фифти се завърна в Дунав 2007


Владимир Николов-Фифти се завърна в Дунав 2007
Владимир Николов-Фифти пак в Дунав
12-10-2009 16:57

Победителят в два поредни конкурса за забивки на HDI мача на звездите Владимир Николов – „Фифти” се завръща в Дунав 2007. 205-сантиметровото крило бе на проби в Кипър, но се завърна оттам и ще подсили отново русенския тим. В две поредни години на мача на звездите Николов събори конкуренцията и спечели безпроблемно. През миналия сезон дори един мач от мъжката А група бе изместен с цел освобождаването на „Фифти” за участие в HDI мача на звездите.
 
Николов участва в 17 мача за Дунав 2007 и в тях правеше по 6.9 точки и 4.7 борби на среща за 19.4 минути на корта. Той се откроява най-вече с атрактивните си изпълнения, отколкото с някакви впечатляващи статистически показатели. Със сигурност Николов ще бъде отново атракция за русенските фенове на баскетбола.
 
Освен Николов, в отбора на Дунав 2007 ще играят няколко състезатели от миналогодишния отбор. Това са Ивайло Касабов, Георги Минков и Калоян Попов, а останалите попълнения са от детско-юношеската школа на клуба. Старши треньор на тима ще бъде Николай Господинов, доакто за финансовото му обезпечаване отново ще се грижи Росен Дунов.
 
В неделя стартира новия шампионат на А група при мъжете, а в него Дунав 2007 приема новия член този шампионат Чавдар Троян. Срещата е от 17.00 часа в русенската зала „Дунав”, а в нея зрителите ще могат да видят новите изпълнения от репертоара на Владимир Николов – „Фифти”.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи