Кавалиърс без проблеми срещу Олимпиакос


Кавалиърс без проблеми срещу Олимпиакос
Шак срещу Бейби Шак (сн. supersport.gr)
13-10-2009 12:58 | Gong.bg

ЛеБрон Джеймс и Шакил О`Нийл са на път да сформират много силен тандем в Кливлaнд Кавалиърс. Пристигането на ветерана в тима от Охайо бе съпроводено с купища коментари дали той ще успее да се приспособи към ЛеБрон и компания. Засега всичко върви гладко за новото дуо, което изведе Кавс до успех със 111-94 срещу Олимпиакос, в поредна контрола преди сезона. Гръцкият гранд е на турне отвъд Океана, където тества силите на новите си попълнения.
 
О`Нийл и Джеймс записаха сравнително малко минути на паркета, но Шак успя да причини достатъчно щети. Най-вече на един стол, върху който се строполи с всички сили. „На Шак му няма нищо. Мъчно ми е за стола обаче,” пошегува се ЛеБрон.
 
Срещу големия Шак, играеше още един Шак – познатият като Бейби Шак Софоклис Скорцианидис.
 
В отсъствието на реферите от НБА, които все още протестират, заместниците им имат сериозни проблеми. През целия двубой щабът на Олимпиакос протестираше срещу отсъжданията им, а накрая бившият баскетболист на Атланта Джош Чайлдрес обяви: „Трагични са!” Дебют за гърците направи и литовецът Линас Клейза, който до миналата година носеше екипа на Денвър. Именно Клейза и Чайлдрес бяха най-резултатни за Олимпиакос с по 16 точки.
 
Даниел Гибсън завърши с 15 точки за Кливлънд, а ЛеБрон и Шак се отчетоха с по 12.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи