Пропадна идването на Чековски и Мираковски в Левски


Пропадна идването на Чековски и Мираковски в Левски
Папазов и Дечев (сн. BulgarianBasket.com)
14-10-2009 00:36

Идването на Гиорги Чековски и Димитър Мираковски в Левски отпадна като вариант. Двамата македонци остават в Работнички и утре ще дебютират за този клуб в срещата им с Рилски спортист от група А на Балканската лига.
 
„Привличането на Димитър Мираковски или Гиорги Чековски на този етап няма да се осъществи”, казва Тити Папазов. „В последния момент преди старта на Балканската лига Работнички са намерили финансови средства и тези двама играчи ще започнат сезона там. Искам да им благодаря за лоялността и им пожелавам успех през този сезон, все пак Работнички е едно голямо име в македонския баскетбол и е много хубаво, че са намерили спонсор. Държах много да ги привлечем специално тези двама играчи, тъй като ги познавам доста добре. Сега, след като вече стана ясно, че няма да дойдат ще играем с този състав, с който разполагаме в момента и не възнамерявам да привличаме нови състезатели. Пак казвам, че Харпър е много високо ниво играч. Доналд Коул с всеки изминал ден напредва. Като че ли най-трудно се адаптира Джейсън Смит. Явно, че се сблъсква с тотално нови изисквания. Много съм недоволен, но да се надяваме, че във времето ще намерим решение.”
 
Левски ще стартира участието си в Националната лига тази събота с дерби срещу Лукойл Академик. Мачът е в зала „Универсиада” от 18.00 часа.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи