Тити Папазов: Академик е фаворит


Тити Папазов: Академик е фаворит
Левски (сн. BulgarianBasket.com)
16-10-2009 16:28

Отборът на Левски проведе две тренировки преди дербито срещу Лукойл Академик. Сутрешното занимание бе по желание, но всички играчи се явиха в столичната зала „Универсиада“. В Левски няма кадрови проблеми, а треньорът Константин Папазов е доволен от начина, по който тимът тренира през седмицата.
 
„Академик е фаворит в този мач, но аз уверявам нашите фенове, че баскетболистите на Левски искат не по-малко победата от своите съперници“, обяви треньорът Константин Папазов. „Имахме няколко дребни проблеми с травми на играчи, но не смятам да се оплаквам, защото подобни неща са ежедневие в спорта“, добави треньорът.
 
Утре входът за мача е 2 лева, като за този при младите формации няма да има билети. Баскетболистите и ръководството призовават своите привърженици да подкрепят отбора на старта на сезона в НБЛ.
 

За улеснение утре журналистите ще влизат през служебния вход на зала „Универсиада“ след показване на журналистическа карта. За тях ще бъде отделен първият ред на залата, така че да има условия за работа. Веднага след мача брифинг в залата за пресконференции ще дадат двамата треньори Георги Младенов и Константин Папазов. Интервютата ще се правят само пред таблото на Националната баскетболна лига, каквито са изискванията по наредба.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи