Тони 7 започва участието си в женската А група


Тони 7 започва участието си в женската А група
Тони 7 (сн. BulgarianBasket.com)
23-10-2009 12:19

Съставът на Тони 7 започва днес участието си в женската А група на страната. Момичетата на старши треньорът Ивайло Христов приемат у дома Черно море Одесос, а мачът е в зала „Васил Левски” в Сливен с начален час 14.00. Това е среща от втория кръг на това първенство, но тъй като Тони 7 почива в първия, този мач се явява и дебют за сливенските момичета в А група.
 
„Надявам се да победим и да стартираме успешно участието си в групата”, заяви за BulgarianBasket.com Христов. „След като не се представихме добре на квалификациите за попълване на лигата, мисля че трябва да играем днес с голямо желание и хъс и да зарадваме сливенската публика. Още повече, че не сме играли пред тях от април 2008 година.”
 
Както е известно, поради ремонт на зала „Васил Левски” в Сливен Тони 7 изигра всичките си мачове от миналия шампионат в съседния Ямбол. По ирония на съдбата, последнта среща пред своите фенове в Сливен, Тони 7 изигра на 20 април 2008 година именно срещу Черно море Одесос. Варненки ще бъдат съперник и днес в дебюта на Тони 7 в тазгодишната А група от шампионата на жените.
 
За Тони 7 участие няма да вземат две от основние състезателки – Гергана Колева и Маргарита Папазова, но въпреки този факт те са оптимисти за крайния изход от срещата. Вторият кръг от този шампионат приключва в неделя в Самоков, когато един срещу друг се изправят двата фаворита за първото място – Рилски спортист и НСА Делта.

СКАУТИНГ МЕЖДУ ТОНИ 7 И ЧЕРНО МОРЕ ОДЕСОС
 
ВСИЧКИ СРЕЩИ МЕЖДУ ДВАТА ТИМА ОТ 2003 ГОДИНА НАСАМ

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи