Дублиращите на Балкан разгромиха Ямбол


Дублиращите на Балкан разгромиха Ямбол
Балкан победи и при младежите (сн. Л. Георгиев)
24-10-2009 23:43 | Botevgrad.com

Преди мъжкия мач - от 15.00 ч. в зала "Балкан" играха дублиращите отбори на двата клуба - Балкан и Ямбол. Водените от треньора Михаил Михайлов домакини разбиха своите съперници с 47 точки разлика - 104-57.
 
Голяма преднина се получи още след първата четвъртина, когато зелените дръпнаха с 29-14, а в края на втората вече бе набъбнала на 26 точки - 56-30. Преди последната пък надмина 40 - 85-43, за да стигне крайното 104-57.
 
Петима от Балкан завършиха с двуцифрен точков актив, като най-резултатен бе Андриан Алипиев с 27 точки. С 15 е Ивайло Вучков, с 10 - Станимир Маринов. Това са три нови момчета, които бяха привлечени този сезон от Петър Клечков и тренират с мъжкия отбор. Андриан (с номер 12 на снимката) е възпитаник на силната варненска школа, за последно игра в НСА, Ивайло е юноша на Септември, но последните два сезона бе в Рилски спортист, а юношеският национал Станимир Маринов (с топката на снимката) дойде от Доростол Силистра. С 14 точки е Пламен Дончев, с 10 - Огнян Коцев (на втората снимка), които са продукт на ботевградската школа. Със 7 е Иван Иванов, с 6 - Венцислав Стоев, 5 точки има Преслав Петков.
 
Отново ще напомним за любителите на баскетбола, че от тази година БФБ въведе и първенство на дублиращите тимове, които играят непосредствено преди срещите на мъжете по същата програма. Тези отбори са съставени предимно от юноши старша възраст, като най-много петима могат да бъдат по-големи, но родени не по-рано от 1988 г. Ограничение има и за тези петима - максимум двама могат да са родени 1988, а трима - 1989 г.

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА БАЛКАН - ТУНДЖА ЯМБОЛ (МЛАДЕЖИ)
 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ДУБЛИРАЩА ЛИГА
 
ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ ОТ ДУБЛИРАЩА ЛИГА
 
ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ДУБЛИРАЩА ЛИГА
 
ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ДУБЛИРАЩА ЛИГА
 
ТОП 10 НА 2-РИ КРЪГ В ДУБЛИРАЩАТА ЛИГА
 
КЛАСИРАНЕ ПО ДАБЪЛ-ДАБЪЛ В ДУБЛИРАЩАТА ЛИГА


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи