И мини-момчетата на БУБА почнаха с победа


И мини-момчетата на БУБА почнаха с победа
БУБА баскет (12) в атака (сн. BulgarianBasket.com)
25-10-2009 18:33 | Bubabasket.com

Вицешампионите на България за миналия шампионат за момчета, родени през 1998 и 1999 година – БУБА баскет вече имат победа в актива си за новия сезон. В края на май миналата година те завършиха на второ място след Черно море в шампионата на 10-годишните, но сега вече минаха в по-горната възраст – мини-момчета до 12. Днес в първи мач за сезона от междуобластното първенство в регион „Витоша”, момчетата на старши тренрът Емилия Кръстева надиграха Славия с 85-10 и показаха, че и през този сезон ще бъдат сериозен фактор в шампионата.
 
Всъщност, този отбор участва на силния международен турнир „БУБА Къп” в края на миналия месец, където се представи много добре и завърши на второ място след силния тим на Юниор Фруктал от Македония. Сега, вече на домашна сцена БУБА баскет отново зарадва с красива и резултатна игра. Всички, които влязоха в игра се представиха много добре.
 
Преди тях, в първи мач от група А за тази възраст – мини-момчета до 12 години Ахил победи Лукойл Академик с 56-42. Именно срещу момчетата на Лукойл Академик с следващия мач за БУБА баскет. На 8-ми ноември от 11.00 часа е този двубой от втория кръг на регион „Витоша”.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи