Днес Овергаз-Спортист Своге в зала „Христо Ботев”


Днес Овергаз-Спортист Своге в зала „Христо Ботев”
Маринчешки и Василев излизат за Овергаз днес
26-10-2009 11:23 | Overgasbasket.com

Днес в зала „Христо Ботев” в София с начален час 18.00 ще се изиграе последната среща от втория кръг на А групата при мъжете между отборите на Овергаз и Спортист Своге. Домакините търсят втора победа в шампионата след като в миналия кръг макар и трудно се наложиха над НСА като гост. Спортист Своге пък ще играе за втори пореден път навън след като загуби гостуването си на Сливен преди седмица.
 
Двата тима играха през миналия сезон два пъти, а в тях Овергаз успя да запише победи с големи разлики. Първо като гост Овергаз се наложи със 107-82, а след това като домакин се разгроми със 114-69.
 
Овергаз, който през миналия сезон завърши на второ място в тази мъжка А група сега е един от претендентите за спечелване на шампионската титла. Вече го няма Балкан Ботевград, който доминираше безусловно в миналогодишния шампионат и на практика бе обезмислил борбата за първото място, сега ситуацията е малко по-различна и няколко са отборите с апетити за краен победител. След два кръга игра става ясно, че Сливен, Дунав 2007, Берое и Видабаскет са останалите четири тима, които ще се борят за място сред призьорите.
 
Овергаз ще се опита да се изравни с Дунав 2007 и Видабаскет на върха във втората баскетболна група у нас. След мачовете, изиграни вчера само тези два тима останаха с пълен актив от спечелни точки.

СКАУТИНГ МЕЖДУ ОВЕРГАЗ И СПОРТИСТ СВОГЕ
 
ВСИЧКИ МАЧОВЕ МЕЖДУ ОВЕРГАЗ И СПОРТИСТ СВОГЕ ОТ 2003 НАСАМ
 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ
 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ
 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ
 
ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи