Полуфиналите в АБА стартират в понеделник


Полуфиналите в АБА стартират в понеделник
08-07-2011 13:41 | Иван Вълчанов

В понеделник започват полуфиналните серии в Аматьорската баскетболна асоциация. Останаха само четири отбора, които продължават в борбата за титлата, а скоро ще стане ясен и новият шампион. Сериите в тази фаза се играят до две победи от три мача.

 

Първата двойка е Политехника Dndbg.com. Миналогодишният финалист Политехника със сигурност ще иска най-малко да повтори постижението си от миналата година, а тимът разполага с много силни играчи. Dndbg.com обаче също неслучайно достигна до тази фаза и ще гони участие във финала на всяка цена. Тимът със сигурност има потенциал да продължи напред.

 

В другата полуфинална серия сили ще премерят Arrows и МГУ. Тези два отбора изиграха страхотен сезон и постигнаха страхотни победи по пътя си дотук. „Стрелите” вече подобриха миналогодишното си постижение, което бе участие на четвъртфинал, но със сигурност ще дадат всичко от себе си да се изкачат още едно стъпало нагоре. МГУ обаче не са случаен противник, а серията между двата отбора се очертава да бъде много интересна.

 

Първите срещи са на 11-и юли (понеделник) в тренировъчната зала на 4-ти километър. От 20.00 часа ще се срещнат Политехника и Dndbg.com, а от 21.30 – Arrows и МГУ.


ПРОГРАМА ЗА ПОЛУФИНАЛИТЕ В АБА-МЪЖЕ


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи