Дарин Великов: Левски е с леко предимство срещу Балкан


Дарин Великов: Левски е с леко предимство срещу Балкан
(сн. lap.bg)
14-03-2014 13:00

Дарин Великов дава леко предимство на Левски срещу Балкан в предстоящия мач между двата тима. BGbasket.com потърси специалиста за прогнозите му за срещите от ТЕСИ НБЛ тази седмица, а ето какво очаква той:


В три от мачовете смятам, че има изявени фаворити в лицето на Черно море, Лукойл Академик и Рилски спортист и те няма да пропуснат своите възможности.


Черноморец - Черно море Порт Варна
Според мен това е много важен мач за отбора на Черно море. С оглед последните им добри игри това е мач, в който те трябва да търсят задължителна победа. В началото им се събират доста гостувания, миналия кръг изиграха добър мач срещу Лукойл Академик, така че сега тази среща е в графата задължителна победа за варненци. Отборът на Черноморец в последните мачове играе доста резултатно, игра приятно и на купата. Няма да бъде лесно на Черно море, но смятам, че те са фаворит и ще победят.


Лукойл Академик - Ямбол
Смятам, че може да има някаква интрига до дадена част от мача, но отборът на Лукойл според мен много трудно ще загуби мач като домакин в Правец. Те изпитваха доста трудности срещу Черно море, но колкото и да им бъде трудно сега, смятам, че отново ще победят.


Рилски спортист - Берое
Този мач също влиза в графата задължителни победи, като в случая е за Рилски, с оглед и на доброто представяне в последните мачове. Отборът доби самочувствие и мисля, че няма да има проблеми в двубоя.


Балкан - Левски
Това е трудният мач за прогнозиране и е най-интересен в кръга. Ще бъде истинско дерби. Вкъщи Балкан е различен отбор. Видяхме и представянето им на Купата на България, където в първия мач бяха добре, но след това не бяха на необходимото ниво за класата и възможностите, които имат, както и за претенциите им. Левски пък вече е добре сглобен. Гледах и мача им от ЕВРОХОЛД Балканска лига преди два дни, където играха силно в нападение. Ако Левски покаже играта си от този мач в нападение, смятам че те стават фаворит. Знам обаче, че в тези мачове зарядът, напрежението и психологията са големи фактори. Балкан има своите плюсове като домакинство, Левски има своята класа. Отборът, който издържи по-дълго време на напрежението ще победи. Според мен леко предимство има Левски.


Тагове: Прогнози, Дарин Великов, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи