Роберт Гергов: Когато работиш професионално и имаш добър имидж, нещата се получават


Роберт Гергов: Когато работиш професионално и имаш добър имидж, нещата се получават
(сн. Sportsimages.bg)
23-11-2014 20:54

От няколко години школата на ЦСКА бе възродена, а главните виновници за това са Роберт Гергов и Александър Чакмаков. Клубът вече има отбори във всяка една възраст от подрастващите и естествено надеждите са скоро да има и мъжки отбор. Важна стъпка в развитието на клуба е подписването на спонсорски договор с "Градус". BGbasket.com разговаря с Гергов след като новината стана факт, а ето и неговите думи:


"Подписахме договор за една година за спонсорство с фирма Градус, който естествено се надявам да продължим дългосрочно след това. Това ни е първият официален спонсор. Идеята ни е да останат доволни. Откакто градим отбора явно сме създали добър имидж и се радваме, че се обвързваме с такава сериозна фирма.


Това е една добра новина за спорта, че нещата се получават, когато градиш нещо постепенно и не се изхвърляш. Когато работиш професионално и имаш добър имидж, нещата се получават.


Имаме всички възрасти без мъже. Това е за година и половина и трябва да се има предвид, че не е лесно, но го направихме. Имаме си план за всяка година, работим по дългосрочна програма и досега я изпълняваме.


Първо трябва да изкараме нещо, върху което да стъпим. Не искам да градим мъжки отбор върху глинени крака. Трябва да имаме още няколко официални и един генерален спонсор, за да имаме мъже.


Досега работихме документално относно новата зала, но се смениха няколко министри, след като подписахме договор. С всеки започваме от нулата, няма добра комуникация със спортното министерство, но се надявам сега нещата да се подобрят. Документално всичко е готово, а зимата ще започнем работа вътре в залата. Имаме да направим някои укрепвания, тъй като е в ужасно състояние. Като започнем може би отново ще поканим журналисти да видят, както направихме със старата зала. Ще го направим и това ще ни ангажира допълнително и нас, че ще я построим. Там обаче няма да стане за два месеца, там е строеж на нова зала. Работи се по въпроса."


Тагове: ЦСКА, Роберт Гергов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи