Стефан Георгиев MVP на Мача на звездите в НАЛБ


Стефан Георгиев MVP на Мача на звездите в НАЛБ
16-12-2014 19:50

Аматьорската лига събра стотици почитатели в неделя


Екскапитанът на Левски - Стефан Георгиев, стана Най-полезен играч на Мача на звездите в НАЛБ, който се проведе в неделя. Празникът на аматьорската лига събра стотици почитатели в зала "Овергаз Арена", а на моменти тя се оказваше и доста тясна и трудно събираше всички зрители. В крайна сметка отборът на Торо победи съперника със 104-90, а той бе безгрешен и заслужено взе статуетката за MVP.


Георгиев завърши срещата с 8/8 за две точки и 1/1 от наказателната линия, което значеше общо 17 точки. Отделно той добави и 12 борби, 5 асистенции и 3 отнети топки.


В мача не липсваха и зрелищни изпълнения, като безспорно най-доброто бе към края, когато Христо Гатев направи зверска забивка през човек, с която заслужи аплодисментите на публиката.


Освен Торо, в неговия отбор с по 17 точки се проявиха и бившият състезател на ЦСКА - Ивайло Василев, както и Мартин Димов. За съперника впечатли центъра Цветан Стоилов, който вкара пет тройки за общо 17 точки, а 14 добави Георги Гулабчев.


Естествено не се мина и без няколко конкурса. Най-чакан беше този за забивки, а там първото място взе Александър Гогов, следван от Александър Иванов и Симеон Георгиев.

 


При наказателните удари първенец стана Климент Велков, а зад него останаха Христо Цветков и Емил Гергински.

 


Последен бе излъчен победителят за стрелба от тройката, а първото място отиде за Цветан Георгиев. Зад него останаха Валери Иванов и Валери Ассев.




Тагове: НАЛБ, Стефан Георгиев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи