Станимир Маринов: Странно е да играя срещу момчетата, с които съм делил хляба си


Станимир Маринов: Странно е да играя срещу момчетата, с които съм делил хляба си
24-01-2015 21:09

Черно море Порт Варна  спечели осмата си победа в НБЛ и излезе на трето място в класирането като се изравни с Левски с актив 8-5. Варненци се наложиха трудно със 75-74 след изключително драматичен мач във Варна, в който победителят не се знаеше до последно. С основна заслуга за успеха на Черно море се оказа новият гард на „моряците“- Станимир Маринов, който вкара 31 точки, от които 8/14 от линията за три точки и овладя пет асистенции. Това бе и първи мач на гарда срещу бившия си отбор Балкан, в който прекара повече от 5 години.

 

Ето какво каза след срещата самият Станимир Маринов:

 

„Имах много късмет тази вечер. Знаех, че ще бъда единственият гард в отбора на този мач и по-голямата тежест ще падне върху мен, за това трябваше да се пазя. Мисля, че си свърших задачата. Много труден мач беше. Накрая за малко да изпуснем мача . Радвам се, че победихме. Това е първият ми мач в зала „Христо Борисов“.

 

Малко е странно, защото с тези момчетата от Балкан съм израснал и съм "делил хляба си", както се казва, но чувството си остава същото, както преди всеки мач.

 

Драган Баич е един треньор от сръбската школа, в която са много добри мотиватори и мисля, че успя да ни мотивира и нас, а ние си свършихме добре работата. Радвам се, че победихме.“ 

_________________


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG 


Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук


Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Станимир Маринов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи