Време е да стане интересно!


Време е да стане интересно!
Арена Ботевград бе прекрасна гледка на петия полуфинал с Левски
08-05-2015 12:04

Днес започват полуфиналите в мъжката НБЛ, а до тях достигнаха най-добрите и най-постоянни отбори през сезона до момента. Големият отсъстващ естествено е шампионът Левски, но цяло геройство за "сините" е, че до последно бяха в битката за призовата тройка предвид проблемите, които ги споходиха.

До този момент първенството протича леко скучно и така и не е успяло да запали искрата у феновете. Залите почти винаги са празни, а както един от баскетболните ръководители се изрази в личен разговор "ние трудно събираме и 1000 човека във всички мачове от кръга". Затова вече е време отборите да направят така, че да привлекат феновете в залите и да покажат хъс, мотивация и битка от начало до края. Именно това напълни  "Арена Ботевград" по време на петия полуфинал с Левски миналия сезон, а пълнеше и "Универсиада" във финалите. Да, тогава може би отборите бяха една идея по-качествени, а битката наистина бе изключително здрава, но пък е вярно и, че истинските мачове са в плейофите и може и това да даде допълнителен стимул на състезателите. Залогът тук е един и е съвсем различен от редовния сезон, което няма как да не окаже влияние.

Публиката в Ботевград загатна за това, че може да понапълни залата в Ботевград по време на третия мач с Ямбол, а сега залогът е много по-сериозен и трябва да очакваме повече. За съжаление в полуфинала между Лукойл Академик и Черно море нямаме големи зали, но пък там я има интригата след финала за купата и това ще предизвика интерес не само за гледане на живо, но и по тв.

До момента отборите са длъжници на феновете си с продукцията, която изнасят и именно сега е моментът да се реваншират и да им дадат това, което искат - зрелище и интересни сблъсъци.

Днес от 18.00 часа BGbasket.com и Sportmedia.tv ще предават пряко Лукойл Академик - Черно море от Правец, а утре от 20.00 и Балкан - Рилски спортист от Ботевград.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи