Блогът на Станислав Викторов: Алоу, Федерацията...


Блогът на Станислав Викторов: Алоу, Федерацията...
04-03-2016 17:04 | Станислав Викторов

Станислав Викторов е отявлен фен на Черно море, а и на баскетбола като цяло. Той рядко пропуска мач на своите любимци, а е редовен посетител и на двубои при подрастващите. Именно на такава тема е и поредната му публикация в неговия блог в BGbasket.com: 

 

Вицът е стар, но винаги актуален: гневен гражданин звъни в Енергото „Алоуу, Енергото ли е?“. Любезната служителка от call-центъра отговаря „Не, ВиК е“. Миг стъписване у гражданина, но успява да изстреля зареденото „И на Вас да Ви е.. майката!“.

 

Защо се занимаваме с дребнотемие, а не си гледаме четирите празнични дни ли? Ами защото във федерацията, в частност регион Добруджа, продължават да мислят не с главата, а с части от тялото разположени „южно от кръста“.

 

За 3 март в Силистра бяха насрочени срещите от първенството за кадети 1-5 място. Отборът на Светкавица не се яви за срещата си с Черно море Порт Варна в 09.30 ч. Не се яви и за срещата си с Доростол и по-късно в протоколите е записана служебна загуба 0:20. Странно, срещата на тима от Търговище с „моряците“ е насрочена за 25 март във Варна. На този ден Черно море Порт Варна ще играе с Шумен, Доростол, че и със Светкавица. Три мача на ден!? Алоуу... Дребна подробност е, че на 25 март мъжкият отбор на Черно море Порт Варна ще е в Стара Загора за мач от НБЛ. Ако някой е забравил, Спас Натов е треньор и на мъжете и на кадетите. Пречи ли нещо турнирът да се премести за 26-ти март, примерно? Защото промени в календара вече са правени – и за Доростол при кадетите и за Левски 2014 в НБЛ и мъжката А група.

 

Ало, Федерацията ли е?

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи