Дербито в Стара Загора ще обрисува картината за плейофите


Дербито в Стара Загора ще обрисува картината за плейофите
(сн. LAP.bg)
23-04-2019 16:53 | Букмейкър Рейтинги

Последният кръг от редовния сезон на баскетболното ни първенство ще даде доста отговори. Но първите три отбора са ясни и ще завършат така, както са в момента.

 

Левски Лукойл отдавна спечели редовния сезон, на втора позиция ще завърши Берое, трети е Балкан.

 

Старозагорци приемат ботевградчани в дербито на кръга. То няма да размести класирането в Топ 3, но пък се очаква да обрисува картината, която ще ни очаква в плейофите. Твърде вероятно е двата отбора да се изправят на полуфиналите по пътя към титлата, ако разбира се, преди това отстранят противниците си на четвъртфиналите.

 

 За този двубой от последния кръг на редовния сезон специалистът от сайта Букмейкър Рейтинги прогнозира под 179,5 точки с коефициент 1.50 от родния букмейкър Efbet. Аргументите са, че в двата мача досега в редовния сезон тази линия от точки не бе премината. Във въпросните две срещи противниците си вкараха 169 и 172 точки, въпреки че разполагат с една от най-силната атака в шампионата.

 

Треньорите Любомир Минчев на Берое и Небойша Видич на Балкан имат изключително класни и чужденци, и българи, които доказват качествата си във високо резултатни двубои. Но пък ето, че в двата мача помежду им до момента точките бяха лимитирани до 172.

 

Берое спечели и двете срещи от началото на сезона – веднъж в Ботевград и веднъж в Стара Загора, сега е третата. Тя ще бъде прелюдия към плейофите...

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи