Новият брой на списание MODA - безплатно онлайн


Новият брой на списание MODA - безплатно онлайн
25-03-2020 13:29 | BGbasket.com

Имаме новина и то добра!

 

Поредната доза стил, дизайн, истории, бюти трикове, модни сесии и релакс можете да получите с мартенския брой на списание MODA. Всъщност сега като се замислим, добрите новини са две. Коя е втората, която сме щастливи да ви доверим?

 

За първи път ще имате възможността да разгледате брой 223 на луксозното издание от вашия лаптоп, таблет или смартфон вкъщи и то напълно безплатно.

 

Поради извънредното положение в страната и необходимостта всеки един от нас да прояви обществена отговорност, като сведе социалните си контакти до минимум (Искаме максимално скоро отново да се срещаме и прегръщаме, нали така!?), екипът на списание MODA взе решение да разнообрази ежедневието ви в този карантинен период и да предоставим онлайн всички страници от специалния ни брой, посветен на симбиозата между изкуството и модата.

 

Звездата от корицата ни, дизайнерката Евгения Борисова, говори открито за модата в България, тенденциите в световен мащаб, конкуренцията, лоялността и новите проекти. Мариса Беренсън показва дома си, перфектно олицетворяващ пълния спектър от талантите ѝ. „СуперНовата“ на модния подиум Наталия Водянова повдига завесата към личния си живот със своя годеник – потомъка на LVMH. Тези и още вълнуващи истории прочетете сега в modamagazine.bg и #ОстанетеВкъщи! 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи