Кои са баскетболните отбори с най-големи шансове за медали на Олимпиадата?


Кои са баскетболните отбори с най-големи шансове за медали на Олимпиадата?
10-07-2021 19:07 | BGbasket.com

Летните олимпийски игри 2020 ще започнат много скоро, а привържениците на баскетбола, се питат кои отбори имат най-големи шансове да получат медали от Олимпиадата. Разбира се, силите за доста изравнени предвид участниците в надпреварата и техните възможности. Въпреки това, букмейкърите сочат някои тимове за фаворити, тъй като смятат, че имат предимство пред останалите. За баскетбола на олимпийските игри, можете да прочетете по-долу в тази публикация.

 

Ако погледнем към букмейкърските сайтове и техните залагания за победители в Олимпиадата, ще стигнем до извода, че най-големи шансове се възлагат на САЩ, които са и обичайните заподозрени. Няма как да е друго, след като отборът е пълен със звезди, които могат да решат всеки един мач. Ако надникнем в сайта на Бет365, ще забележим, че хазартният оператор е дал коефициент от 1.10 за победа на Съединените американски щати, което е напълно нормално.

 

Още сега можете да прегледате предложенията за дългосрочни залози, но преди това прочетете ревюто на efirbet.com/bet365, в което ще Ви запознаят с един от най-добрите букмейкъри. По този начин ще стигнете до високи коефициенти и специални оферти. Най-хубавото е, че може да дадете вашата прогноза още на момента и да стискате палци на любимците си в състезанието.

 

Редом до отбора на САЩ за фаворит са сочени и испанците. За тях обаче ставката е далеч по-висока, както и за другите отбори. Испания може да се справи в Олимпиадата, тъй като гласува доверие на силен състав, който включва играчи като Пау Гасол, Серхио Родригес, Виктор Клавер и много други. Очакват се силни игри на „Ла Фурия“, а какво ще стане ще разберем в скоро време.

 

Списъкът с възможни носители на медалите не изключва отборите на Австралия и Франция, макар че австралийците няма да могат да разчитат на една от най-големите си звезди Бен Симънс. Що се касае до Франция, на този етап тимът им разполага с добре подготвен и боеспособен състав. Специалистите обаче не изключват от сметките симпатичния и Словения, които имат сили, за да поднесат изненада. При всички положения тези съревнования ще бъдат много интересни.

 

Не бива обаче да се забравя, че в надпреварата има и още куп силни национални гарнитури, каквито са тези на Германия, Аржентина и Италия. От тях може да се очаква всичко, а ако погледнем реално, домакините от Япония нямат никакво намерение да се предават в игрите. С оглед на посоченото очакваме наистина люти битки, в които на практика може да се случи всичко.

 

Заключителни думи

 

Едва ли някой се съмнява, че баскетболните сблъсъци на Олимпиадата в Токио ще бъдат скучни и безинтересни. Представителите на страните, които ще вземат участие в мачовете, са достатъчно ярки, за да поднесат истинско шоу на феновете. Не един път или два пъти сме ставали свидетели на техните възможности, така че лесно можем да си направим извода за бъдещите събития.

 

Сега остава да пожелаем на запалянковците изпълнено с положителни емоции лято и вярваме, че подвизите на отборите в залите ще ни накарат да преживеем една запомняща се Олимпиада. Сега обаче е време да се разделим, като се надяваме, че нашата статия е представлява интерес за вас.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи