Бойко Миленков: Ако победим Черноморец, ще е чудо


Бойко Миленков: Ако победим Черноморец, ще е чудо
(сн. НБЛ)
14-04-2023 23:21 | Деляна Кадиева

Наставникът на Берое Бойко Миленков бе доволен от представянето на тима си при победата над Левски с 88:79. Ето какво сподели той пред BGbasket.com:

 

„Смятам, че, когато отвориш мача добре, отборът добива самочувствие, играчите се отпускат. Вкарахме тежки шутове, което ни даде разлика. Левски изтърваха доста отворени стрелби, изтърваха наказателни удари и това беше основната причина да направим разлика не, че играхме нещо невероятно. Все още имаме проблеми в защитата ни.

 

Първо предстоят празници. Надявам се състезателите ми да не прекаляват много с агнешкото, козунаците и яйцата. Ще се подготвим за оставащите ни два мача до края на редовния сезон. Ще ни е изключително трудно да победим Черноморец, особено след като са и домакини. За мен да спечелим ще е чудо, но ще направим всичко възможно.

 

Дарин днес не взе участие в мача. Като цяло на мен ми е леко трудно да водя ротацията на състава, особено всички да играят. Днес също ми беше трудно, но за наш късмет мача вървя добре. Ротацията ни е в момента е нормална, не е толкова къса. Просто всички момчета до края на сезона трябва да са фокусирани и всеки да дава максимума от себе си във всеки  мач.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Бойко Миленков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи