Петър Георгиев: Поздравявам ЦСКА, но това, което правя аз, го правя с мои пари


Петър Георгиев: Поздравявам ЦСКА, но това, което правя аз, го правя с мои пари
(сн. НБЛ)
30-05-2023 22:30 | Деляна Кадиева

Президентът на Рилски спортист Петър Георгиев не остана равнодушен към позицията на ЦСКА относно изказвания му след мача за бронза между двата състава. Ето какво сподели той пред BGbasket.com:

 

„Не искам да влизам в полемика. Хора да оценяват какво съм направил, които имат отбор от една година, просто не е феърплей. Това, което съм казал мисля, че и журналистите го виждате. Не искам да обидя някого. Искам да ги поздравя за това, че от нищо, са направили нещо, но това не означава, че не трябва да се спазват правилата, които имаме в лигата и да се играят в такава зала полуфинали и финали. Просто трябва да се спазват правилата. И аз като такъв, какъвто съм в лигата, съм написал официално писмо, че не може така да се приемат домакинства.

 

Основното е да се спазват правилата, а те да ми дават оценка на мен какво съм направил за баскетбола, къде съм играл и как съм почнал от училището. Няма никаква връзка, в това, което пишат. Било е, играли сме, спазвали сме законите. Идват в залата, оценяват я, има комисия от федерацията, която се занимаваше с това. Сега пак трябва да я има тази комисия. Дали има такъв документ, че е оценена залата, че може да се играе в нея. Иначе за пръв път виждам зала наистина в света с метални винтове, с които да е закрепен паркета. Това е абсолютно недопустимо.

 

Пак казвам – поздравявам ги за всичко, което правят, но всичко, което аз правя, го правя с мои пари. Не могат мен да упрекват за нещо, защото спазвам правилата. Дали давам пари или не давам, толкова съм луд, че си е моя работа за всичко, което се случи особено тази година. Поздравявам ги и, че спечелиха бронзовите медали, макар че имаха по-големи амбиции с този отбор да направят нещо повече. Дай Боже да го направят. Нямам никакви лични нападки или нещо да съм искал да обидя някого."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Рилски спортист, Петър Георгиев, ЦСКА
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи