Балкан решава днес за нов треньор


Балкан решава днес за нов треньор
(сн. balkan-basket.com)
26-03-2024 10:57 | Веселин Михайлов

В Балкан ще решат кой ще бъде новият треньор в рамките на деня. Това сподели президентът на клуба Сашо Везенков пред BGbasket.com. „Зелените“ ще имат Управителен съвет по-късно днес, на който ще се заседава по треньорския въпрос. Според информацията вечерната тренировка на „зелените“ ще бъде водена помощниците на действащите шампиони в Sesame НБЛ.

 

Както BGbasket.com първи съобщи, тимът от Ботевград остана без старши треньор, след като поста бе напуснат от Небойша Кнежевич. Той стори това след загубата от Черноморец със 71:95. Пред нашата медия Везенков заяви, че сърбинът си е подал оставката след края на мача. Не е изключено на мястото на 47-годишния специалист да бъде назначен помощник-треньорът Васил Христов.

 

Кнежевич пое „зелените“ в края на миналата календарна година, а преди това изпълняваше функциите на главен треньор в школата на клуба. Сръбският наставник може да се похвали с богата международна кариера, като е работил в местните Раднички, Колубара и Партизан, тунизийския Набулиен, иранския Махрам и либийския Ал-Итихад.

 

Припомняме, че по-рано през сезона Балкан осъществи още една треньорска рокада тъй-като се раздели и с Петър Златанович.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан, Сашо Везенков, Небойша Кнежевич, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи