Ботевград спечели ученическите игри за момчета 11-12 клас


Номер 1 за българския баскетбол
Номер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетбол
(сн. facebook.com/razgrad)

04-05-2024 23:14 | BGbasket.com

Финалният турнир на ученическото първенство по баскетбол за момчета 11-12 клас бе спечелен от представителите на Ботевград.

 

Момчетата на ПГТМ "Христо Ботев", Ботевград станаха шампиони след убедителна победа във финала над ПГРЕ "Г. С. Раковски" от Бургас с 80:54.

В мача за 3-о място ППМГ "Нанчо Попович", Шумен победи с ПГЕЕ, Пловдив.

 

Най-добър реализатор на турнира стана Петър Ралчев от състава на пловдивски тим от ПГЕЕ, Пловдив.

 

В залата бе и президентът на Българската федерация по баскетбол Филип Виденов, който изрази добрите си впечатления от организацията на турнира.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи