Рилски спортист и Балкан надъхват феновете си преди финала


Рилски спортист и Балкан надъхват феновете си преди финала
(сн. НБЛ)
22-05-2024 16:06 | BGbasket.com

Рилски спортист и Балкан започват битката за титлата в Sesame призоваха феновете си за подкрепа в битката за титлата в Sesame НБЛ.

 

Финалната серия между двата тима стартира на 23 май в Самоков, а ден преди първия мач и от двата клуба публикуваха видеа в социалните мрежи, насочени към привържениците си.

 

„Един ден! Един ден остава до първия финален мач от плейофната серия между Рилски и Балкан. Чакаме те в залата!“, написаха от Рилски спортист под видео, придружено с хаштагове един град, един отбор и една цел.

 

Вижте видеото ТУК.

 

Балкан пък използва хаштаг – побеждаваме заедно, като също отправи апел към феновете си:

 

„Настъпи моментът, който всички ние чакаме с нетърпение – финалната серията срещу Рилски спортист. Първият мач е на 23-ти май в Арена Самоков. Този мач не е просто поредната среща на игрището, а възможност за нашия отбор да покаже дух, решителност и майсторство, които винаги са ни отличавали. Вашата подкрепа е незаменима. Гласовете ви, енергията ви и безусловната вяра в нашите момчета са това, което прави Балкан толкова специален отбор. Когато те стъпят на терена, те носят със себе си не само зелено-белите екипи, но и надеждите и мечтите на цялата Балканска общност. Нека покажем на всички какво означава да бъдеш част от Балкан! Заедно сме силни, заедно можем всичко. Напред към победата!“

 

Вижте видеото ТУК.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Балкан
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи