Овергаз и Лукойл Академик се класираха предсрочно от зона София


Овергаз и Лукойл Академик се класираха предсрочно от зона София
Овергаз (14)
13-06-2009 23:18

Момчетата до 14 години на Овергаз и Лукойл Академик се класираха за финалите в Ботевград един ден преди края на зоната в столичната зала „Академик”. Днес те надиграха по веднъж съперниците си от Спартак МВР и Велбъжд Кюстендил и в неделя от 10.00 часа ще премерят сили помежду си за победител в зоната. Изхода от срещата обаче е без никакво значение за класирането на финалите, тъй като първите два отбора от всяка зона намират място на последния турнир от държавното първенство. Тази година финалите ще бъдат в Ботевград от 27 юни до 3 юли.
 
Момчетата на Овергаз, които ще бранят титлата си от миналата година започнаха с убедителен успех от 116-21 над състава на Велбъжд Кюстендил. Във втората си среща те само потвърдиха заявката си за спечелване на зоната и надиграха с 90-23 Спартак МВР. Почти същите резултати постигна и състава на Лукойл Академик.
 
Момчетата на Овергаз ще гонят дубъл през тази година, тъй като преди близо два месеца спечелиха златните медали на дебютното издание за купата на страната. На финала тогава в Ботевград те победиха Черно море с 86-77 и заслужиха трофея.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ЗОНА СОФИЯ


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи