Овергаз победиха Шампион 2006 в дербито на региона


Овергаз победиха Шампион 2006 в дербито на региона
Юлиан Владимиров (сн. BulgarianBasket.com)
19-12-2009 18:24

При добър зрителски интерес в столичната зала „Академик” се изигра отложеното дерби между съставите на Овергаз и Шампион 2006 на ниво момчета до 14 години. И двата отбора се намират в челото на класирането в междуобластния шампионат на регион „Витоша” след като реално нямаха загуба до момента. Шампион 2006 имаше постигнати 5 поредни победи, докато Овергаз бе с 4 и една служебна загуба заради несъгласието на Локомотив София да отложи срещата им преди заради грипния вирус.
 
Днес мачът бе интересен през цялото време, въпреки че след първата част момчетата на Овергаз доминираха и се поздравиха със заслужен успех от 82-48. В тази среща особено силна игра гардът на Овергаз Юлиан Владимиров, както и центърът Мартин Горунов. Разбира се, заслуга за успеха имат всички момчета на амбициозната старши-треньорка Виктория Маринова.
 
От друга страна пък момчетата на дуото наставници Александър Алексиев и Лъчезар Коцев не се предадоха до последния момент и водеха здрава битка и под двата коша за всяка топка. Не може да не се отбележи добрата игра на Рахим Халимински, както и старанието на Георги Младенов и Делян Ценков.
 
Така след изиграването на този първи етап три отбора завършиха с равен брой победи и загуби – Овергаз (без реално да бъде победен), Шампион 2006 и Локомотив София. Предстои обаче второ завъртане след Нова година, когато ще стане ясно и крайното класиране в това междуобластно първенство.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ В МЕЖДУОБЛАСТНОТО РЕГИОН 'ВИТОША' ЗА МОМЧЕТА (14)
 
КЛАСИРАНЕ В МЕЖДУОБЛАСТНОТО РЕГИОН 'ВИТОША' ЗА МОМЧЕТА (14)

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи