Иван Лилов от Facebook: Сърцето ми винаги ще е в Ботевград


Иван Лилов от Facebook: Сърцето ми винаги ще е в Ботевград
Иван Лилов (сн. balkanec.bg)
04-01-2013 09:59

Лилов с обръщение от социалната мрежа за трансфера си в Румъния


Иван Лилов напусна Балкан преди дни и подписа с румънския Газ Метан Медиаш. По този повод той реши да направи специално обръщение от социалната мрежа Facebook към феновете в Ботевград. Ето какво написа Лилов в личната си страница:


Честита нова година, приятели! Реших да споделя тук с всички, че тя за мен започна с големи промени! На 1-ви януари пътувах 10 часа до Румъния, където започнах тренировки с Газ Метан. За всеки спортист новият отбор е предизвикателство, но за мен по-трудното не е да вляза в новото, а да обърна гръб на старото! Много хора сигурно ме винят и са разочаровани, че напуснах родния Балкан.

Истината е, че сърцето ми винаги ще е в Ботевград - там се влюбих в Краля Баскетбол и там израснах като спортист и личност. Благодарен съм и на настоящото ръководство на клуба, които ми позволиха гъвкави договорни условия в началото на сезона. Дължа много и на Александър Тодоров, който ме научи на много за професионалния баскетбол.


Въпреки това смятам, че в професионален план взех правилното решение. Аз съм спортист и, в разцвета на силите си, съм длъжен да направя всичко възможно да израсна в кариерата си, защото не ми остават много години. Газ Метан играят в евротурнири, което е много важно, за да бъда забелязан за по-големи отбори. А аз се целя високо! Вярвам, че съм направил правилната крачка и се надявам да ме разбирате, защото имам нужда от вашата подкрепа! За да ходиш по вода, трябва първо да излезеш от лодката!


Тагове: Иван Лилов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи