Да спасим баскетбола!


Да спасим баскетбола!
(сн. lap.bg)
02-05-2014 20:38 | Тодор Димитров

Баскетболът загива! В баскетбола лумпенизацията ескалира! За простащината да не говорим. В залите вече няма нормална публика - има зверове. Погледнете лицата на част от главните действащи лица! Погледнете мътните им погледи, вижте им поведението! Намирате ли го за нормално!?

 

Баскетболни хора, не виждате ли на какво се превърна любимия ви спорт? На мача Левски – Рилски спортист с бутилка бе ударен националния селекционер Георги Младенов. Една от най-големите легенди на българския баскетбол! И то, когато се е намирал в ложата. И тук не е проблемът в потърпевшата личност, а самото действие. Не знам вече какво да се каже! Нямам думи!

 

Със сигурност този вик за помощ няма да бъде прочетен от лумпенчета, които са хвърлили бутилката без да се замислят, че може да убият и човек. Трябва ли и това да се случи, за да обърнем най-после сериозно внимание на идиотщината, която цари в баскетболната зала. За пореден път апелирам към ръководните органи да вземат адекватни решения! За пореден път апелирам да се замислим в какво се превърна любимият ни спорт!

 

Вече крещя от болка, СПАСЕТЕ БАСКЕТБОЛА!

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи