Нарушение на дисциплината в националния отбор


Нарушение на дисциплината в националния отбор
21-08-2014 19:30

Национали са излизали преди заминаването за Холандия


Разправии заради неспазване на режима е имало в националния отбор на България при заминаването за Холандия за четвъртия мач от квалификациите за Евробаскет 2015. В нощта преди отпътуването част от отбора е излизал на дискотека и това ясно си е проличало в ранните часове на деня, когато нашите отлетяха.


При пристигането на българска земя от Холандия Младенов загатна пред камерата на News 7, че е имало такова нещо: "В мача не можах да използвам Ники Върбанов, обадиха му се стари проблеми в кръста. Не можах също да разчитам и на Чавдар Костов и Павел Маринов. Питайте ги тях за причините. Бях решил изобщо да не играят, но ги пуснах накрая, защото другите изнемогваха. Но ще кажа всичко – от А до Я, защото това веднъж завинаги трябва да се прекрати" коментира наставникът.


По време на мача с Холандия е имало пререкание между Младенов и състезател. BGbasket.com разполага с такъв клип, но обещахме на Младенов да не го пуснем преди пресконференцията му утре. На нея той със сигурност ще наблегне именно на тези ситуации преди двубоя с лалетата.


Тагове: България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи