Олимпиакос остава непобеден в Евролигата


Олимпиакос остава непобеден в Евролигата
31-10-2014 23:34

Гърците се наложиха над литовци с продължение

Олимпиакос остана непобеден в група D. Гръцкият гранд се пребори и победи с продължение литовският Нептунас Клайпеда с 85-81 като гост. Така Олимпиакос е с актив с 3-0, а Нептунас - с 1-2.
Василис Спанулис бе лидер за гоститите с 34 точки. половината той вкара в последната четвърт и продължението. Костас Слукас добави 13 точки, а Браянт Дънстън и Мат Лойески - по 10.
Дейвидас Галиус бе лидер за домакините с 16 точки. Донатас Завакас се отличи с 14 точки, Симас Галдикас и Мустафа Шакур вкараха по 13 точки, като Галдикас записа 11 борби.
Срещата започна равностойно, като двата тима си разменяха водачеството на няколко пъти. Олимпиакос направи разликата 10 точки през втората част, а на почивката тя бе 8 точки. след почивката литовците се съзвеха и поведоха с точка. след 30 минути игра резултатът бе равен 55-55. Домакините поведоха с 5 точки 4 минути преди сирената, но Спанулис поведе своите към обрат. Това за малко да се случи, когато при 76-74 Завакас вкара и прати мача в продължение. В овъртайма Петуей и Слукас показаха по-здрави нерви и изведоха своите до успеха.

 


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА НЕПТУНАС КЛАЙПЕДА - ОЛИМПИАКОС

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ГРУПА D НА ЕВРОЛИГАТА

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГРУПИТЕ НА ЕВРОЛИГАТА


ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОЛИГАТА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОЛИГАТА

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Евролига, Олимпиакос, Нептунас
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи