Балкан разби Спартак Плевен у дома


Балкан разби Спартак Плевен у дома
(сн.lap.bg)
13-12-2014 20:43

Ботевградчани със седми успех


Балкан победи у дома без проблем Спартак Плевен в десети кръг на НБЛ. Тимът на Александър Тодоров се наложи категорично със 107-69, след като водеше убедително през целия мач и не даде шанс на съперника, а в игра се разписаха всички играчи от тима. Така до момента ботевградчани са с актив от 7 победи и само 2 поражения, а плевенчани продължават без победа. В следващия кръг Балкан гостува на Лукойл Академик, а Плевен посреща Рилски спортист у дома.

 

Домакините от Ботевград започнаха мача силно и още в началото тръгнаха със серия от 7-0, за да направят разликата двуцифрена в средата на първата част.  В началото на втория период гостите от Спартак намалиха на 7 точки, но до полувремето отново ботевградчани доминираха изцяло и на почивката водеха с 16 точки. След третия период разликата вече нарасна на 36 и на практика нещата приключиха още там, а до края мачът просто се доиграваше. В игра за домакините влязоха всички играчи и те до един успяха да се разпишат.  

 

Петима играчи от Балкан завършиха с двуцифрен точков актив. Най-резултатен беше  Ненад Шулович, който реализира 19 точки, а капитанът Павел Маринов отбеляза 15 , Иван Лилов завърши с 14, Вукота Павич е с 11, а Педжа Стаменкович добави 10.

 

За Спартак Плевен най-резултатен е Михаил Танев с 19 точки, а Иван Тилев добави 17. Милен Захариев също бе много полезен като бе близо до трипъл-дабъл и завърши със 7 точки, 11 борби и 6 асистенции,Васил Александров отбеляза 10 точки.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА БАЛКАН - СПАРТАК ПЛЕВЕН

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ НБЛ-МЪЖЕ, СЕЗОН 2014/2015

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В НБЛ-МЪЖЕ, СЕЗОН 2014/2015

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ НБЛ-МЪЖЕ, СЕЗОН 2014/2015

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ НБЛ-МЪЖЕ, СЕЗОН 2014/2015

_________________


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG 


Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук


Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Спартак Плевен
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи