Левски не тръгна за Черна гора, чака го служебна загуба


Левски не тръгна за Черна гора, чака го служебна загуба
(сн. lap.bg)
09-01-2015 15:00

Мачът с Будучност трябва да е утре вечер


Отборът на Левски не замина за Черна гора и така утре тимът няма да излезе за госуването на Будучност от Адриатическата лига. "Сините" имат финансови проблеми, бяха напуснати от доста основни играчи и поради това ръководството на тима прецени, че няма смисъл да се бие толкова път.


Левски искаше от Адриатическата лига мачът да бъде отложен, както стана и с домакинството на Задар, което трябваше да бъде на 3 януари. Този път обаче това не се случи и логичното следствие е да бъде присъдена служебна победа от 20-0 за Будучност. Това естествено ще стане официално утре вечер след 20.00 часа, когато трябва да започне срещата.


"Много съжаляваме, че не можахме да пътуваме за Подгорица. В същото време ние разбираме и уважаваме решението на Адриатическата лига. Убедени сме, че до 17 януари, когато е домакинството на Солнок, ще разрешим проблемите и ще продължим сезона, към който имахме доста по-големи очаквания. За съжаление ние сме в деликатна ситуация, както и повечето клубове в региона, но със сигурност скоро ще се изправим на крака и ще продължим да функционираме нормално. Вече дори сме близо до договорка с нови играчи, които да излязат срещу Солнок" коментира пред сръбски медии президентът на Левски Леонид Гайдаджиев.


Тагове: Адриатическа лига, Левски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи