Левски с идея да организира голямо събитие в „Арена Армеец”


Левски с идея да организира голямо събитие в „Арена Армеец”
(сн. lap.bg)
21-01-2015 12:48

Има идея за организиране на събитие в „Арена Армеец”, в което да се включат баскетболистите и футболистите на Левски. Целта е да се направи атракция за феновете на „сините” и да се съберат пари от билети.

 

Ето какво каза старши-треньорът на Левски Тити Папазов по въпроса пред Канал 3: „В главата ми все повече изниква идеята на Томислав Русев и организацията на това събитие, което може да се случи. Футбол и баскетбол да са събрани заедно, да играят помежду си, за да може да се напълни зала „Арена Армеец” и от там да дойдат някакви приходи. Както беше спасен юбилеят от феновете, така да бъде спасен и баскетболният клуб. Надявам се, че ако нещата малко се стабилизират в следващите десет дни и имаме яснота, да разчитаме и на това нещо и след 1-ви февруари да има отбор, който да може да предложи това атрактивно нещо.

 

Смятам, че с това, с което разполагаме като отбор, е доста реалистично, ако се нагърбим с организация на едно такова събитие и то се получи, да спасим отбора в този му вид. Естествено, не можем да имаме големи претенции и амбиции, целта е да се запазим поне в този вид, в който сме сега.

 

Такова събитие ми изглежда реалистично, защото аз съм участвал в организацията за юбилея и знам как и с колко любов беше направено всичко. Не е нереалистично да се съберат 10 000 души, които да платят по 10 лева. Ясно е, че трябва да се измисли добър сценарий, да бъде атрактивно. Всички ще отидат с идеята да помогнат, а ние ще предложим някакъв продукт и ще бъде забавно. Идеята е да гледат шоу, което ще бъде награда за тяхната любов и желание да помогнат на клуба."

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Левски, Тити Папазов, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи