Добре дошли в обновения BGbasket.com!


Добре дошли в обновения BGbasket.com!
17-04-2015 14:05

Здравейте, уважаеми читатели! Сайт номер едно за българския баскетбол – BGbasket.com от днес е с изцяло обновена визия. За ваше удобство началната страница претърпя коренна промяна и вече е много по-лека, красива и удобна за ползване.

 

Сайтът е с новото лого, което разкрихме преди няколко седмици, а дизайнът е по-свеж и приятен. Функционалността и лесното боравене и ориентация в сайта са подобрени за ваше удобство, а ето и кратко въведение в новия облик на сайта:

 

От стрелката вдясно в най-горната дясна част на сайта (над търсачката) можете да откриете логата на мъжките и женските отбори от НБЛ, а като кликнете на определено лого, да откриете новините, свързани с този отбор. Следват връзки към останалите сайтове от Фрий медиа груп и предстоящите събития по Sportmedia.tv, както и търсачката на сайта.

 

Веднага под новото лого идва хоризонталното меню на сайта – една от най-важните части на началната страница. Неговата подредба ви е позната, но то вече има нова функционалност. Когато задържите мишката върху дадена категория, освен връзките към новини, програма и резултати, класирания, статистика и т.н., в падащото меню се появява последната новина, а вдясно от нея и предхождащите я шест, свързани с тази категория, което ви дава по-лесен достъп до последните материали от избраната категория.

 

В новия дизайн вече имаме лява лента на сайта, в която можете да откриете последните публикации в блоговете на авторите, както и коментар назаем. Под нея са само календарът форумът, в който можете да споделите своето мнение и да дискутирате темите от баскетбола с други читатели.

 

Средната част на сайта показва пет главни, най-важни и актуални новини, на мястото на три в предишната версия. Следват останалите новини от деня, под които е разположен нов инструмент. Той позволява да разгледате водещите новини, които вече не са в Топ 5, най-четените материали в сайта и последните новини. Навигирайте в тях със стрелките отстрани, за да видите и по-старите материали. Вече има отделна секция за галерии, като в нея можете да видите трите най-нови галерии, качени в BGbasket.com. Най-долу отново е изведен нов инструмент, чрез който можете да разгледате последните новини от категории Мъже, Жени и Подрастващи.

 

Дясната колона на сайта много наподобява предишната версия. Когато има мачове, които BGbasket.com ще следи на живо, те са в най-горната й част. Следват познатите карета Програма, Резултати и Класиране. Под програмата можете да намерите пълния календар по месеци, а под резултатите – топ 10 класациите за кръга.

 

P.S. По новата версия на сайта все още се работи, така че през първите няколко дни може да се срещат грешки при ползването на новия дизайн. Молим да ни разберете и да ни извините, докато всичко заработи по начина, по който трябва!

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър

 

Добавете BGbasket.com в Google+


Тагове: BGbasket.com
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи