Везенков призова близнаците Иванови да се върнат в националния, иска обединение


Везенков призова близнаците Иванови да се върнат в националния, иска обединение
(сн. lap.bg)
24-08-2015 15:05

България има нужда от близнаците Калоян и Деян Иванови, които могат да бъдат лидери на националния отбор. Това са думи на Александър Везенков, който днес призова всички за обединение в името на националния и заяви, че се надява те да преосмислят решението си и догодина отново да облекат екипа на държавния тим. Ето още от крилото на Барселона по темата:

 

"Трябва да се гледа позитивно. Според мен нашата федерация трябва да се събере и да избере треньор в най-скоро време. Първата стъпка след това трябва да е да се върнат близнаците Калоян и Деян Иванови. След това да се вземе един добър чужденец и всички да се обединим зад една цел.

България има изявени играчи. Двамата близнаци играят дълго време в чужбина и са добри състезатели. Мисля, че ако се обединим може да направим нещо добро и това го вярвам от все сърце. Трябва да гледаме позитивно и следващото лято в националния отбор да сме всички, които искат да играят в него, за да можем да направим нещо.

Има добри състезатели, има добри треньори и трябва заедно да се учим, за да направим нещо хубаво.

Аз съм в добри отношения с близнаците и те говорят добри думи за мен. Те са много добри играчи и се надявам да се върнат. България има нужда от тях, има нужда от лидери, а те могат да бъдат такива. Надявам се да се върнат."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Везенков, Калоян Иванов, Деян Иванов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи