Иван Лилов води преговори с Реджо Емилия


Иван Лилов води преговори с Реджо Емилия
24-09-2015 12:01

В българският баскетбол е на път е да се осъщетстви втори трансферен удар това лято. След като Александър Везенков подписа с испанския гранд Барселона, Иван Лилов е на път да подпише с италианския вицешампион Реджо Емилия, с който тренира вече близо месец.

 

BGbasket.com се свърза със състезателя във връзка с новината в баскет портала eurobasket.com, че е подписал с тима, но Иван Лилов отрече това. Той обясни за нас, че все още се водят преговори и до няколко дни ще стане ясно дали ще бъде част от италианския финалист.

 

Гардът на Балкан се подготвяше с тима от края на август, където остави много добри впечатления с играта си. За това време той спечели златен трофей на турнира Грисин Бон, организиран от основния им спонсор, както и бронз на приятелски турнир в Йезоло. На няколко пъти българинът бе най-резултатен за победите на тима си.

 

През последните два сезона Иван Лилов бе част от родния Балкан Ботевград. Той изведе тима си до финал, където загуби серията с 2-3 срещу Лукойл Академик. За 23 срещи през миналия сезон той записа средно по 16.9 точки, 3.5 асистенции и 2.7 борби.  

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Иван Лилов, Реджо Емилия
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи