Мануел Марков: Очакваме много тежък двубой срещу Полша


Мануел Марков: Очакваме много тежък двубой срещу Полша
(fiba.com)
30-07-2016 10:01

Националният отбор на България за юноши (18) започна с успех Европейското първенство от Дивизия В в Македония. Тимът ни надигра именно домакина на старта с  88-69, , а ето какво каза пред BGbasket.com след срещата старши-треньорът на тима Мануел Марков: 

 

"Първо искам да поздравя момчетата за отличния мач, който изиграха. Подходихме много сериозно към двубоя. Всички момчета се стараха и именно това ни помогна да започнем силно. На контролните срещи, които изиграхме, не играха двамата основни играчи на Македония, но бяхме подготвени за тях. Имахме пълна информация за това какво представляват те като индивидуалности и как стоят в отборната схема
На полувремето говорихме за това, че не трябва да допускаме спад в резултата и момчетата напълно осъзнаваха това, но се случва понякога да допуснеш 2-3 грешки и да получиш няколко коша поред. Важното е, че момчетата се справиха с този моментен спад и дори успяхме да увеличим разликата и да затворим леко мача.
Очакваме много тежък двубой днес. Полша загуби от Унгария в първия мач, като водеше почти през цялото време и със сигурност ще излязат много мотивирани. Ние знаем какво да очакваме от тях и ще се постараем да се подготвим по най-добрия начин.
Ако дадем най-доброто от себе си, можем да победим. Сигурни сме, че всички момчета ще се раздадат максимално."
 
Владислава Николова, пратеник на BGbasket.com в Скопие (Македония)

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България (18), Мануел Марков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи