Предизвикваме финалистите за Мис и Мистър BGbasket.com 2016


Предизвикваме финалистите за Мис и Мистър BGbasket.com 2016
09-11-2016 19:20

Конкурсът Мис и Мистър BGbasket.com 2016 е към своя край, а тази седмица навлизаме в най-важната му фаза – финалът. До него достигнаха 6 състезатели от НБЛ - мъже и 5 състезателки от Държавното първенство за жени.

 

В предишните издания на конкурса интервюирахме участниците като ви запознавахме по-подробно с тях с въпроси извън спорта. Вчера ви показахме ГАЛЕРИИ (ТУК) и (ТУК) с техните снимки. Сега обаче, решихме да направим нещо по-различно и да ви ги покажем в тяхната най-добра светлина, заради което са част от конкурса ни – баскетбола. Именно това ще ви помогне още повече да изберете най-добрият сред тях.

 

За целта обявяваме конкурс и предизвикваме всички финалисти да ни изпратят по един видеоклип, в кoйто да покажат най-доброто им умение в баскетбола. Това може да бъде стрелба от тройката, наказателната линия (минимум 10 вкарани), .атрактивна забивка, контраатака и.т.н

 

(Забележка: Във видеата могат да участват съотборници на състезателите и дори целият отбор, но те не трябва да изпълняват задачите вместо уастника в конкурса. Ако имате желание, може да призовете читателите да гласуват за вас във видеото, което ни изпратите.)

 

Даваме ви свобода и очакваме да бъдете креативни и изпълнителни. Имате една седмица. Краен срок – 17 ноември. Междувременно след няколко дни ще стартира гласуването за финалистите като през това време ще публикуваме видеата с техните изпълнения. Победителите ще бъдат обявени на 23 ноември.

 

Очакват ви много награди и изненади. В момента се провеждат успоредно конкурси за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2016 и BGathletic.com. Всички победители ще имат възможност да се срещнат на официалната церемония по награждаването. Победителите ще блеснат на специална церемония в хотел „Маринела” на 1 декември, където ще бъдат наградени. На партито ще бъде представено и новото спортно списание „Спринт”, чийто брой 1 ще бъде на пазара след броени дни.

 

Ето и финалистите, от които очакваме видеоклипове:

 

ЖЕНИ

Вили Крачолова (Берое Стара Загора)

Александра Петрова (Септември 97)

Виктория Стойчева (Монтана 2003)

Теодора Динева (Нефтохимик 2010)

Радостина Димитрова (Хасково 2012)

 

МЪЖЕ
Александър Илиев (Балкан)

Тихомир Желев (Берое)

Христо Захариев (Лукойл Академик)

Павлин Иванов (Лукойл Академик)

Димитър Маринчешки (Спартак Плевен)

Тенчо Тенчев (Берое)

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Мис BGbasket.com 2016, Мистър BGbasket.com 2016
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи