Вземете новото спортно списание ′Спринт′


Вземете новото спортно списание ′Спринт′
15-11-2016 13:05

Любопитни подробности от живота и кариерата на златните ни момичета, плановете им за бъдещето, както страхотна фотосесия с тях, кой е по-велик – земноводният Майкъл Фелпс или най-бързият човек на планетата Юсеин Болт? Това са само малка част от темите, които можете да намерите в новото спортното списание на България "Спринт". Пилотният брой излиза на пазара от днес 15 ноември (вторник), като вече е налично на пазара.


„Спринт” е новото списание в портфолиото на ЕС МЕДИА АД, което поема тежката роля на единствено спортно списание в България.  То става част от медийната група, която издава следните списания: Икономист, Top Gear, Good Food, Знание, Мода и Glamour и е притежател на сайтовете, голяма част от които са без конкуренция в своите области – BGvolleyball.com, BGbasket.com, BGfootball.com, BGathletic.com, Tennis24.bg, Viasport.bg, BGswim.com и интернет телевизията Sportmedia.tv. 

 

Списанието ще излиза на всеки два месеца, като първият брой е от 148 луксозни страници. Изданието тръгва с амбицията да е близо до хората и близо до звездите. И да защитава в спокоен тон каузата на спорта. Списанието ще отразява най-широката палитра на спорта - от футбол и волейбол през тенис и електронен спорт до алпинизъм и аеробика.


"Спринт" разчита изключително на авторска журналистика, качествени текстове, атрактивни фотосесии. Акцентира се на анализи, портрети на спортни герои, репортажи от мястото събитието зад граница, прогнози и много, много снимки. Още, пилотният брой ще разходи читателите от Рио де Жанейро до Казахстан, от Алпите до град Монтана. Ще ги срещне с Юсеин Болт и Новак Джокович, Мирела Демирева и Георги Дерменджиев. 

 

"Спринт” е списание за хора, които обичат спорта и искат да видят и прочетат нещо различно.

 

Вземете го, няма да съжалявате!

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи