Спас Натов: Надявам се да играем с настроение и желание


Спас Натов: Надявам се да играем с настроение и желание
(сн. lap.bg)
15-02-2017 12:03 | Иван Вълчанов

Ден преди турнира за Купата на България при мъжете BGbasket.com се свърза с треньорите на отбори-участници с въпроси за състоянието на играчите им, жребия и най-сериозните фаворити за спечелване на трофея. Ето какво каза треньорът на Черно море Тича Спас Натов:

 

„Доволни сме, че стигнахме до турнира, защото имаше опасност да го пропуснем. Имаме настроение да се представим добре. Имаме си дребни проблеми, които решаваме в движение, но без тях не може. Има вероятност Веселин Георгиев да пропусне турнира, тъй като има неприятна контузия.

 

При този жребий няма как да ни се падне слаб отбор. Мисля, че за нас Берое е най-неудобният съперник. Но от позицията, в която сме, нямаме какво да губим. Затова се надявам да изиграем мача с настроение и желание. Ако има напрежение, то би трябвало да е в тях, въпреки че никога не се знае.

 

Както всяка година, Лукойл Академик е главният претендент. Но всички останали могат да се представят добре. Турнирът е такъв, че винаги има изненади. В един мач може да се случат много неща. По-трудно е да победиш фаворитите в серия от мачове.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спас Натов, Черно море Тича, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи