Пловдив поставя началото на 3х3 първенството на България


Пловдив поставя началото на 3х3 първенството на България
08-05-2017 18:08

Пловдив ще бъде първата спирка от 3х3 Basketball Tour тази година. На 20 май феновете на играта с оранжевата топка под тепетата ще се радват на целодневен турнир по 3х3 баскет за всички възрасти. Мачовете ще се играят на баскетболната площадка до зала „Строител“ в пловдивския парк Рибница. Първата половина на съботния ден ще бъде посветена на подрастващите баскетболисти от града и региона. Състезанията ще бъдат разделени на възрастови групи до 15 и до 18 години, съответно за момичета и момчета. 
Състезанията ще се провеждат на четири игрища. Площадката има трибуни и всички условия за прекарването на един страхотен спортен ден за приятелите и роднините на младите баскетболисти. За поддържане на настроението са предвидени игри с публиката, музика през целия ден и задължително качествен баскетбол.
В ранния следобед, в 14:00 ще започне елитният турнир за мъже над 18 години, в който ще вземат участие 16 от най-добрите отбори от Пловдив и региона. Всички ще получат екипи за игра. Записване за турнира вече върви на сайта на 3x3planet.com. Минимум капитанът на всеки отбор трябва да се регистрира в световната интернет платформа за баскетбол по тройки, за да осигури на отбора си сигурно участие. При запълване на бройката от 16 тима в интернет записването, регистрация на място няма да се извършва.
За повече информация около турнирите, следете www.facebook.com/sofia3x3/

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: 3х3
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи