Александър Везенков: Ще участвам в Драфта


Александър Везенков: Ще участвам в Драфта
(Снимка: БФБ)
05-06-2017 13:09 | BGbasket.com

Александър Везенков ще участва в Драфта на НБА през тази година. Пред BGbasket.com националът потвърди, че ще се впусне в лотарията, но въпреки това плановете му за следващия сезон продължават да са свързани с Барселона.

 

„Ще си пусна името в Драфта. Така или иначе това ми е последна година и оттам нататък ще видим. Ако някой отбор ме избере и ме остави в Европа да се развивам, ще гледат отблизо моето развитие. Това е тема, която ще видим на 23 юни. Дотогава нищо не се знае.“, заяви Везенков.

 

В последните дни той изгледа на живо няколко мача от финалите за юноши до 19 години, като сподели и впечатленията си от турнира. „Шампионатът беше доста интересен. Това са младите надежди на България, няколко от децата, които трябва да играят в мъжкото първенство през следващата година. Трябва да им се даде шанс. Това е бъдещето и мисля, че се получи един много хубав турнир и финал.“

 

 

Какво още разкри Александър Везенков за плановете си за лятото и за участието в мъжкия национален отбор може да видите във видеото.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Везенков, Финали за юноши (19), НБА
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи