Шампионките стартираха подготовка


Шампионките стартираха подготовка
(Снимка: Lap.bg)
02-09-2017 10:00 | haskovo.net | BGbasket.com

Баскетболистките на Хасково 2012 стартираха с настроение предсезонната си подготовка в спортна зала “Дружба”.

 

Заниманията започнаха Дани Димова, Милена Томова, Зорница Костова, Стефка Николова, Виолина Кочева, Катерина Рудева, Вили Крачолова, Мариела Чиликова, Славея Драганова, Сара Димитрова и Мелиса Аптула.

 

Тази вечер фенове зарадваха момичетата с торта и пожелания за сладък сезон. Старши треньорът Елена Станкова заяви, че целите пред отбора си остават високи – защита на шампионската титла и Купата на България.

 

„Надявам се с опита, който имам да успея да помогна за спечелване на Купа България и трофея от Държавното първенство“, допълни Зорница Костова.

 

„Имаме високи амбиции, както всяка година. Надявам се всички да сме здрави и да покажем добра игра“, каза Виолина Кочева, която ще играе с екипа на Хасково за втори сезон.

 

Селекцията на отбора все още е отворена, вероятно съставът ще бъде допълнен от още две нови състезателки, обясни още Станислава Станкова.

 

Тя допълни, че до започване на Държавното първенство баскетболистките на Хасково 2012 ще изиграят 4 контроли – две в Одрин срещу местния клуб Едирнеспор - на 20 и 21 септември и две в зала „Дружба“ срещу сръбския Кралево – на 26 и 27 септември.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Хасково 2012,
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи